Veterans Affairs Medical Center Canteen & Retail Store

This Project relocates the Canteen near the front entrance for patrons, while placing the kitchen directly adjacent to the loading dock for deliveries. The project including the addition nearly doubles the overall size of the kitchen and dining space to approximately 6,000 SF.  A two-story addition connects the canteen to the retail space through an open stair while providing views into the garden courtyard from the seating area.

The new retail space is located above the Canteen on the first floor. The overall retail space increases from 1,400 sf to 4,000 sf and adds a Optometry area, office space and needed adjacent storage rooms.

All designs will be, at a minimum, in accordance with all applicable Federal, State and Local codes as well as the Dept. of Veterans Affairs publications. Work under this project may involve environmental considerations such as lead paint and/or asbestos removal which will be addressed within the design and included within the Construction Bid Package.

Project Specifications

Renovations

Budget
$4,500,000

Square Footage
10,000

Contact Us

We would love to talk about your project.

Please contact us today.

Contact Us

Tags